Hengerfej javítás

Hengerfej javitasHa a hengerfej felújításáról van szó, akkor nem érdemes a szervizköltségeken spórolni, hiszen gépjárművünkön kívül a saját biztonságunkat is veszélyeztetjük. Épp ezért cégünk, a modern technológiával lépést tartva a hengerfej javítás alkalmával mindig a legkorszerűbb eszközöket és megoldásokat alkalmazza. Ennek köszönhetően jelenünkben a Dioferr Kft. neve már egyet jelent AWI alumínium öntvényhegesztés és a difuziós porszórásos vasöntvény hegesztés eljárásokkal, melyek még a legszigorúbb európai TÜK vizsgálatoknak is megfelelnek. Valamint az alkalmazott hengerfej javítási megoldásaink a motoralkatrészek dinamikus és dilettációs igénybevételét is képesek elviselni.

Az általunk elvégzett öntöttvas hengerfej és alumínium hengerfej javításokat követően az alkatrészek az eredetinél hosszabb ideig képesek az alakváltozás nélküli igénybevételt elviselni. Ezt a tényt a minőségi alapanyagokon, a precíz eszközök és a szakképzett munkatársak professzionális munkáján kivül közel 25 éves tapasztalatok is bizonyítják.

Mit érdemes még tudni az öntöttvas hengerfej és az alumínium hengerfej javításáról?

A szelepülékek, melyek precíziós öntéssel készülnek, a beépítés után üzemi körülmények között rövid idő alatt 60 Hrc keménységűre edződik a felület, ezáltal a beállított szelephézag és a felület hosszú ideig nem változik. A szürkeöntvény alkatrészek hegesztése zárt technológiás. Az általunk végzett felújítás után teljes értékű alkatrészként használható fel.

Mi az, amit még az öntöttvas hengerfej és az alumínium hengerfej javításán kívül vállalunk?

  • minden típusú gömb grafitos, ill. lap grafitos szerkezetű öntöttvas,
  • ötvözött és ötvözetlen alumínium öntvény
  • gépalkatrészek
  • kazántagok
  • gépállványok

Hegesztését és gépi megmunkálását  vállaljuk, természetesen garanciával az általunk végzett munkára.