GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Meg lehet javítani?

Az esetek 99 %-ában szakmailag és műszakilag biztos a javítás.

Megéri javítani?

A nagy sorozatban előállított kis értékű alkatrészek esetén az új vásárlása lehet hogy gazdaságosabb. Nagy értékű, vagy nehezen beszerezhető alkatrészeket mindenképpen célszerű és gazdaságos a javíttatni.

Más szakműhelybe vinni kell további megmunkálásra?

Ha igényli tőlünk teljesen beszerelésre kész munkadarabot vehet át. Minden szükséges gépmunkát elvégzünk a felületi kezelésig bezárólag.

Szükséges alkatrészeket honnan szerezzek be?

Az általunk végzett javításhoz természetesen minden alkatrészt beszerzünk. A szerelés egyéb járulékos alkatrészeit is kedvezményes áron biztosítani tudunk.

Mibe kerül a javítás?

Vannak, un. listaárak: nyomáspróba, síkköszörülés, szelepköszörülés, stb. amit igény szerint összeadva azonnal kiszámítható a javítás költsége. Vannak munkák, amit műhely körülmények között lehet csak felmérni, de mindig megelőzi az árajánlat a munka megkezdését.

Mikor lesz kész?

A hegesztés vagy fémszórás bármely fajtája 2-3 nap alatt elkészülhet. A gépmunkák sora és a szükséges alkatrészek beszerzése határozza meg a munkadarab átvételének idejét. Ami 5-15 munkanap között teljesíthető.

Van garancia?

Igen. 1 év átvételtől számított üzemóra és km megkötés nélkül. 50 évnél öregebb jármű alkatrész, vagy gépalkatrész esetén, örök garanciát biztosítunk talán a világon egyetlenekként.

Hogy jut el a javítandó alkatrész?

  • személyes átvétel
  • futárszolgálat
  • postai úton