Veterán gépjármű fődarab javítás

Veteran autok javitasaA múlt találmányai az eredeti, praktikus megoldásokkal és látványos kialakításokkal a mai napig megmozgatják minden ember fantáziáját. Ez kiváltképp igaz a veterán gépjárművek esetében, melyekkel pillanatok alatt idő utazhatunk a múlt századba is. A Dioferr Kft. ezt a feledhetetlen utazást lehetővé téve egyik fő tevékenységi köreként látja el a veterán gépjárművek felújítását. Egy veterán jármű felújítása, legyen az részleges vagy teljes, talán még nagyobb feladat, mint mai társaik javítása. A régi technológiai megoldások és az alkatrész pótlások nehézkes megoldása miatt a veterán gépjárművek felújítása nem csak hosszadalmas, hanem egy rendkívül precíz feladat. Melyet cégünk több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársai, valamint műhelyünk szakszerű felszereltsége akár örök garanciával lát el.

Mi az, amit a veterán gépjárművek felújítása alkalmával kínálunk?

Megrendelőink veterán gépjárműiben elsősorban a motor, sebességváltó, futómű és a teljes hajtáslánc elemeinek felújítását vállaljuk. A veterán gépalkatrész felújítása során kiemelt figyelmet fordítunk az eredeti megoldásokra, hogy a jármű old timer jellege ne veszhessen el. Ez a modern technológia lehetőségeivel ötvözve szinte minden veterán gépjárműbe újra életet lehel. Azonban a tökéletes veterán autóhoz nem elég csak a motor és a gépalkatrészek felújítása.

Miért érdemes Velünk felújíttatni veterán járművét?

Ha igényli, tőlünk teljesen beszerelésre kész munkadarabot vehet át. Minden szükséges gépmunkát elvégzünk a felületi kezelésig bezárólag. Az általunk végzett javításhoz természetesen minden alkatrészt legyártunk vagy beszerzünk. A szerelés egyéb járulékos alkatrészeit is kedvezményes áron biztosítani tudjuk. Az általunk elvégzett munkára minimum egy év garanciát vállalunk, de az 50 éves kort meghaladó járművek esetében örök élet garanciát adunk.